Tjänster

[spacer height=”200px”]

FÖR SKYDD AV EGENDOM OCH PERSONLIGT SKYDD

Rådgivning * Riskanalys * Försäljning * Projektering * Installation * Service

Totallösningar där även åtgärd vid larm ingår.

Vi har eget kundservicecenter där vi administrerar butikskedjors behov av säkerhetslösningar.

Ett säkert kort !

Ring oss så förklarar vi vårt vinnande koncept där risk ,ekonomi & säkerhet står i centrum.

Funderat på ekonomi & nytt säkerhets- tänkande då det gäller säkerhet? Här är lite information då det gäller säkerhet för butiker. Som ett av våra exempel på ekonomi är: Sedan 1994 har en stor kedjekund fått service från oss. Har idag Serviceuppdrag i hela landet som våra kunder har sett mervärde i att anlita oss. Ocay Kontorscenter med 28 butiker en annan som vi har löfte om att använda som referensobjekt. Åtgärden för dessa butiker är Securitas Bevakning med Securitas Alert Service larmcentral. Givetvis är vi inte låsta vid Securitas bevakning utan vi kan även anlita andra aktörer. Allmänt Kunderna finns nu från Ystad till Haparanda. Där tänkte vi att ni passade in i vår fina serviceorganisation? Ett stort samarbete med installatörsfirmor i landet ger oss en stark servicestyrka åt kunderna. Bolaget samarbetar även med de ledande svenska leverantörerna på inbrottslarm, brandlarm, överfallslarm samt brandindikering. Personalen utbildas dels internt och dels externt via vissa leverantörer. Vad som kommer inom en snar framtid är IP-Överföring med GPRS reserv är på frammarch och vi har då rustat oss för denna teknik då vanlig teleanslutningar försvinner. Med IP höjer man säkerheten betydligt. Servicen som vi kan tillhandahålla är följande: 1. Leverans av ny säkerhetsutrustning till nyöppnade butiker. 2. Konvertering av befintliga butiker så att vi kan ta över servicen av en gammal butik. 3. Kundservicecenter som kan utföra kodbyte, felsökningsanalys samt lägga sektion i prov till att servicemontör kan avhjälpa felet. 4. Vi utför även funktionskontroll en gång per år där vi även ser till att uppdatering av kontaktmanslista samt att kodbyte är utfört. 5. Leverans av Brandskyddsutrustning samt årliga kontroller utföres av våra montörer. 6. Kameraövervakningsutrustning har vi bra priser på enligt kundens säkerhetsnivå. 7. Vi upprättar även åtgärdsinstruktioner för larmcentralen. 8. En nyhet är att ni kan få en kontroll på varje larmgivare en gång per dygn utan kostnad Vi skapar mervärde för kunden till ett lägre pris men inte på bekostnaden av sämre säkerhet. Tillsammans med Securitas kan vi garantera att ni har en trygg framtid med vårt koncept ! Er Säkerhet Vårt Jobb !!

För er som tittar på kostnader!

Varför betala mer än 150.-/månad i larmcentralkostnad ? Är ni nöjd med den säkerhetsleverantör ni har idag ? Den kostnaden ni har idag för säkerhet, är den försvarbar ? Är ni behov av en kostnadsfri säkerhetsanalys ? Vad ni än svarar på dessa frågor så bör det resultera i att ni kontaktar mig för en seriös dialog om hur Er säkerhet ska bli bättre och mer kostnadseffektiv.

Ska du investera i ny säkerhet?

Naturligtvis vill du då samarbeta med en leverantör som är seriös, kompetent, långsiktig, förtroendeingivande och kan leverera en väl fungerande lösning.

Ni kan alltid lita på mig!

Vem du än har tänkt som leverantör till ert företag. Ring mig före beslut – det kan löna sig! Vi på Uni-Trade i Falkenberg AB hjälper Er att få kontroll över säkerheten. Vi hjälper Er inte bara med inbrottslarm, utan vi är med er i hela processen med fullt funktionsansvar. Våra säkerhetssystem skyddar dygnet runt. Säkerhetssystemet är en del av ett helhetstänkande som är anpassat efter Era specifika behov och önskemål.

Samlad erfarenhet

Vår styrka är att vi har kompetens och erfarenhet från alla områden inom säkerhetsbranschen. Vi arbetar med alla typer av säkerhetssystem. Vi installerar, servar och underhåller inbrottslarm, överfallslarm, passersystem, kameraövervakningssystem, brandlarm och utrymningslarm. Vi ansvarar för en totallösning där vi levererar helheten för Er säkerhet med t.ex. projektering, larmuppkoppling, väktartjänster, utredningar, riskanalyser, lås och el-, tele-, och datainstallationer. I och med vår erfarenhet, kunskapsbredd och produktflora behöver ni enbart en partner när det gäller säkerhet, och den partnern är Uni-Trade